Rensa ut prylar, tjäna pengar!

Home / Rensa ut prylar, tjäna pengar!

 

Om man inte var medveten om sitt överflöd av prylar tidigare så blir man det garanterat när det är dags för en flytt. Saker man inte visste att man hade, och som man oroligt undrar varför man någonsin köpte, dyker upp, ramlar ner och väller ut från diverse ställen.

Man kan omöjligt ta med sig allt till sitt nya boende, så detta är ett riktigt bra tillfälle att rensa ut gammalt skrot som man inte vill ha kvar längre. Men om du är smart tänker du steget längre, och ser detta som ett sätt att samtidigt kunna tjäna lite pengar… Som man brukar säga, den enes skräp, den andres skatt. Varför inte antingen anordna en egen loppis, eller vara med på en redan existerande, och där sälja dina prylar för en billig penning? Eller också kan du använda dig av olika auktions- och säljsajter på nätet för att bli av med dina grejer. För pengarna kan du göra en hel del roliga eller nödvändiga saker, som till exempel…

  • Anlita flyttstäd! Det är jobbigare än man tror att i samband med en flytt dessutom behöva oroa sig för och lägga tid på en grundlig städning. Vi rekommenderar www.flyttstädningistockholm.nu som är specialister på allt som har med flyttstäd att göra!
  • Köp lite fina växter till ditt nya boende. Få saker livar upp ett hem så mycket som växter.
  • Spara pengarna för att så småningom kunna köpa en ny soffa, bokhylla eller annan möbel du behöver.

Det finns givetvis många andra saker du kan köpa också, men vad du än gör – köp inga fler prylar som bara kommer att bli liggande!